Gorilla Liften

Installatie, onderhoud en modernisering van liften

Gorilla Liften monteren en demonteren de liften op het project, ongeacht de locatie. Voor een veilige en efficiënte opstelling van de lift, maken zij eerst een opstellingstekening om de juiste configuratie op basis van het project samen te stellen. Sterkteberekeningen, aanpassingen aan het platform, ankerafstanden, alle details worden in kaart gebracht.

Gorilla Liften  hebben een ervaren groep monteurs die de liften op een efficiënte wijze monteren op een project. Zij kunnen ook ingeschakeld worden voor het tussentijds ophogen of verplaatsen van de lift.

Gorilla Liften biedt ook een cursus aan om uw monteurs op te leiden voor het veilig (de-)monteren en onderhouden van de liften. Vraag naar de mogelijkheden!

Storingen aan een lift kosten geld. Het brengt de continuïteit op een project in gevaar. Stilstand moet eenvoudigweg tot een minimum beperkt worden. Om dit te bereiken biedtGorilla Liften haar klanten een 24/7 storingsdienst. De Jong’s Liften beschikt over een ervaren ploeg monteurs die de klant optimaal bijstaat om de storing snel te detecteren en op te lossen.

De veiligheid en continuït van de klant is voor de Gorilla Liften net zo belangrijk als voor de klant zelf!