Gorilla Liften

Installatie, onderhoud en modernisering van liften

De Jong’s Liften heeft een groot assortiment personen-/goederenliften, van compacte tot grote liften met een hoog hefvermogen. Alle liften voldoen aan de machinerichtlijn NEN-EN 12159 en machinerichtlijn 2006/42/EG en zijn volledig goedgekeurd.

De range personen-/goederenliften bestaat uit twee productlijnen: de PT-serie en de HP-serie. Bijzonder in de beide series is het onlangs geïntroduceerde verlengboxensysteem voor het eenvoudig ombouwen van het platform en het ergonomisch onderhouden en op- en afbouwen van de lift.

De PT-serie heeft een open cabine en is voorzien van een dak met een luik voor het vervoer van langere voorwerpen zoals steigerbuizen. De serie is verkrijgbaar in platformafmetingen van 150 x 150 cm tot 420 x 150 cm met een hefcapaciteit van 500 kg tot 2.000 kg. De hefsnelheid is maximaal 24 m/min met een maximale masthoogte van 150 meter.

De HP-serie heeft een gesloten cabine en zorgt voor comfortabel vervoer van goederen en personen, ook in barre weersomstandigheden. De serie is verkrijgbaar in platformafmetingen van 320 x 160 cm tot 420 x 160 cm met een hefcapaciteit van 1.500 kg tot 2.000 kg. De hefsnelheid is maximaal 60 m/min met een masthoogte van 150 meter.

De nieuwe HP-serie biedt twee grote voordelen: flexibiliteit en ergonomie

Flexibiliteit door het boxensysteem waardoor de lift gebruiksvriendelijk omgebouwd kan worden naar diverse afmetingen en uitvoeringen. Ergonomie omdat het op- en afbouwen van de lift en het onderhoud eraan lichamelijk aanzienlijk minder zwaar is voor het personeel. De motorwagen kan men in zijn geheel in de cabine laten zakken. Dit biedt ruimtebesparing tijdens het transport, ergonomie en tijd- en kostenbesparing tijdens de op-/afbouw en onderhoud aan de machine.

Solide, betrouwbaar en veilig

Gorilla Liften heeft voor ieder bouwproject een geschikte goederenlift. Voor laag- en hoogbouw, renovatie of nieuwbouw, voor ieder project is er een oplossing. Ook op bouwprojecten waar het plaatsen van de machine moeilijk is, de machines vaak verplaatst moeten worden of waar de ruimte beperkt is. Voor alle goederenliften van Gorilla Liften geldt dat ze solide, betrouwbaar en veilig zijn. Ze voldoen aan de machinerichtlijnen en zijn getoetst op de NEN-EN-normen. En een bijkomend voordeel is dat veel componenten tussen de verschillende machines uitwisselbaar zijn.