Gorilla Liften

Installatie, onderhoud en modernisering van liften

Plateaulift op maat Grunbach Liften.
Het plaatsen of weghalen van de lift gaat in een handomdraai en zonder enige bouwkundige voorziening. HideLift blinkt uit door onopvallendheid. Wanneer de lift niet in gebruik is vormt deze één vlak met het onderste vloerniveau. De beschikbare verkeersruimte en de trapopgang blijven daarmee intact.
Met deze plateautraplift zijn trappen tot 8m eenvoudig te overbruggen.
Mindervalide lift LR-800. Hydro Plateau Invalidenlift. Platformlift SB 200. Neem contact op. Vraag offerte aan. Overal toegang met een plateautraplift. Deze elektrisch aangedreven plateautraplift verschaft toegang tot gebouwen voor mindervalide. Met deze traplift zijn trappen tot een lengte van 8 meter eenvoudig te overbruggen.
Plateaulift oplossing voor rolstoel en scootmobiel toegankelijkheid.
De Connect is een lift die een maximale hefhoogte biedt van 3000 mm 3 meter en een hefvermogen heeft van 300 kg. De Elevex is een zeer robuuste rolstoellift en heeft een maximale hefhoogte van 1830 mm met een hefvermogen van 340 kg.
Plateaulift hefplateau Domilift.
Afmeting plateau: 140 x 80 cm small. Afmeting plateau: 140 x 90 cm medium. Afmeting plateau: 140 x 110 cm large. Vanaf 10.500, incl. Plateaulift H-1250 FLEX; zowel trap als lift. De flexstep onderscheidt zich van andere plateauliften doordat de lift tevens de functie van een gewone trap heeft.
Plateaulift hefplateau Domicare.
Wij bieden een kolomlift type H-3000 H met een spindel welke in de hoek van het plateau wordt geplaatst. De lift heeft een hefhoogte van maximaal 3 meter, is leverbaar in de afmeting van 140140 cm, met een maximaal hefvermogen van 300 kg.
Plateauliften en Platformliften Lift Centraal: Huisliften en Trapliften.
Plateauliften zijn vrij flexibel. Ze zijn ook geschikt voor in huis en voor de meeste rolstoelen. U kunt ze bijvoorbeeld op de trap plaatsen zonder dat ze veel in de weg staan. Het plateau van de lift kan namelijk vaak gewoon ingeklapt worden.
Goederenlift, heftafel, plateaulift, platformlift en rolstoellift.
Media en video. Goederenlift tot 500 kg. Goederenlift tot 2000 kg. Goederenlift tot 3000 kg. Goederenlift tot 5000 kg. Keukenlift / Servicelift. Mindervalide lift LR-800. Hydro Plateau Invalidenlift. Platformlift SB 200. Laden en lossen. tot 10.000 kg. Hefhoogte tot 12m.