Gorilla Liften

Installatie, onderhoud en modernisering van liften

Stobbe Liftsystemen – Goederen plateauliften

Plateaulift voor goederen
Bent u op zoek naar een ideale en budgetvriendelijke oplossing voor de verplaatsing van een rolstoel of van uw goederen naar een ander niveau? De plateauliften van Strobbe Mobility Solutions kunnen elk hoogteverschil moeiteloos de baas.

Meer over plateaulift goederen

Eurotrapliften.
Met als resultaat: functionele en adequate oplossingen voor rolstoel en scootmobiel gebruikers in de vorm van plateautrapliften, trapliften, hefplateaus, woonhuisliften en overige schachtliften voor binnen en buitentoepassingen. Daarnaast ontwerpen en produceren wij slimme lift oplossingen om kleine goederen, fietsen, bedden etc.

Eurotrapliften.
Project uitgelicht: Goederen plateaulift op maat. Vaak is een standaard plateautraplift niet toepasbaar omdat de trapbreedte niet voldoende is. Euroliften heeft een eigen bouwsysteem van plateautrapliften waardoor een kleine inbouwmaat gerealiseerd wordt. Doordat het aandrijfmechanisme separaat wordt geplaatst van de liftwagen en mede door de smalle rail en liftwagenconstructie is de inbouwmaat klein.

Plateaulift hefplateau Domicare.
Te gebruiken als plateaulift. Doordat de trap met een druk op de knop kan worden omgetoverd tot een plateaulift, is deze trap tevens toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Te gebruiken als trap. Na gebruik wordt de plateaulift snel en eenvoudig weer ingesteld als trap voor alle overige gebruikers.

Hydraulische goederenliften overzicht en configuraties van LiftForce.
Met deze liften kunt u altijd een passende oplossing vinden voor uw verticaal goederen transport. De hydraulische goederenlift range gaat namelijk van 300 kg tot en met 10.000 kg en met een variabele platform afmeting van 1 tot 45 m 2.

Goederenlift, heftafel, plateaulift, platformlift en rolstoellift.
Goederenlift, heftafel, hefplateau, plateaulift, platformlift / personenlift of rolstoellift. Wij begeleiden het gehele traject van ontwerp, levering, installatie en onderhoud met betrokken en enthousiaste mensen. Bij ons staat inventiviteit en meedenken hoog in het vaandel. LiftForce biedt een gevarieerde keuze voor een veilige en kwalitatieve heftafel, goederenlift, platformlift of rolstoellift die snel geleverd en geïnstalleerd kunnen worden. Bij het maken van rolstoel toegankelijkheid en liften van personen en/of goederen zijn er veel verschillende situaties, eisen en wensen waar rekening mee gehouden dient te worden.

Plateaulift van Lödige Aanpasbaar aan uw wensen.
De plateaulift is de oplossing voor het verplaatsen van producten en/of mensen naar verschillende niveaus. Dankzij haar hoge kwaliteit en veelzijdigheid zorgt de plateaulift van Lödige voor een barrierevrije toegang in elke omgeving. Bij het selecteren van alle componenten ligt de prioriteit aan een hoogwaardig materiaalkwaliteit.

Plateauliften en Platformliften Lift Centraal: Huisliften en Trapliften.
Plateauliften en Platformliften. Een plateaulift of platformlift kunt u kopen of huren voor buiten of binnen. Wij hebben een overzicht van de leveranciers en de platformliften in Nederland. Een plateaulift of platformlift is voor bijvoorbeeld rolstoelen of goederen, of gewoon om op te staan.

Houten trap